Forskningsassistent Elke Brown klokker i bakgrunnen

35 fighter jet i en simulator

Jan Scheuermann, som har quadriplegia, bringer en sjokoladebar til munnen hennes med en robotarm styrt av tankene hennes. Forskningsassistent Elke Brown klokker i bakgrunnen. (University of Pittsburgh Medical Center)

Over p Forsvarets forskningsavdeling, ogs kjent som DARPA, er det noen ganske fantastiske (og ofte hemmelige) ting som skjer. Men en bemerkelsesverdig del av et DARPA-prosjekt ble avslrt av en avdeling for forsvarsdepartementet p et nylig forum, og det er ting av science fiction-filmer.

canada goose salg Iflge DARPA Director Arati Canada, en lammet kvinne, var vellykket i stand til bruke tankene sine til kontrollere en F 35 og en enkeltmotor Cessna i en flightimulator. canada goose salg

canada goose norge Det er bare Canada Goose Outlet Toronto, forrige kvinne, 55 r gamle Jan Scheuermann, som har vrt gjenstand for to rs underskelsesunderskelser. canada goose norge

En lammet kvinne var vellykket i stand til bruke tankene sine til kontrollere et telefonnummer F 35 og en enkeltmotor Cessna i en flysimulator. (University of Pittsbugh)

canada goose importr norge [Science fiction blir oppfylt: Flytte en lammet hnd med tankekraft] canada goose importr norge

Frst begynner Scheuermann ved kontrollere en robotarm og utfre oppgaver som fre seg en sjokoladebar og gi hye finesser og tommelfinger https://www.canada-goose-jakker.com opp.

Deretter lrte forskere at overraskende Scheuermann var i stand til kontrollere canada goose outlet, bde hyre hnd og venstre hnd prosthetisk armene, med bare venstre motor cortex, som vanligvis er ansvarlig for kontrollere hyre hnd side.

canada goose jakke Etter det bestemte Scheuermann at hun var oppe for en ny utfordring, iflge Prabhakar. canada goose jakke

‘Jan bestemte seg for at hun nsket flyr en Joint Strike Fighter-simulator,’ sa Prabhakar, og spurte at Canada hadde en latter fra mengden p New America Foundation’s Future of Warforum. S Jan mtte fly i simulatoren. ‘

canada goose jakke oslo Jan Scheuermann bruker Canada’s flight simulator som en del av en felles DARPA University of Pittsburgh Medical Center eksperiment. (Hilsen av DARPA / UPMC) canada goose jakke oslo

I motsetning til piloter som bruker simulatorteknologien for g i nrheten av treningen, var Scheuermann ikke tenkt p kontrollere flyet med en joystick. Hun tenkte p fly selve flyet og det fungerte.

canada goose i norge ‘Faktisk’ bemerket Prabhakar, ‘for noen som aldri har flyet, er hun ikke en pilot i det virkelige livet, hun er der flyr en simulator direkte fra nevro signaler.’ canada goose i norge

canada goose norge forhandler Scheuermannhas har blitt lammet siden 2003 p grunn av en nervedegenerativ tilstand. I 2012 ble hun enige om bli utstyrt med to prober p hjernens overflate i cortex-omrdet med ansvar for hyre arm og armbevegelser. canada goose norge forhandler

I de siste to rene har hun tolerert disse probene bedre enn forventet; Som et resultat har hun vrt gjenstand for stadig mer sofistikerte eksperimenter i forbindelse med University of Pittsburgh Medical Center og DARPAs Revolusjonerende Prosthetics-program, for canada goose outlet bestemme hvor mye hun kan gjre rett og slett ved tenke p det.

canada goose dunjakke Det viser seg at svaret er mye, noe som potensielt kan fre til livsforandrende teknologifolk som lider av quadriplegia. canada goose dunjakke

canada goose billig [Bionic ben har Amanda Boxtel g igjen] canada goose billig

canada goose outlet norge Det reiser ogs noen potensielle problematiske sprsml. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte ‘I det arbeidet kan vi n se fremtiden der vi kan frigjre hjernen fra menneskets grenser,’ sa Prabhakar p New America Foundation-forumet. ‘Vi kan bare forestille oss fantastiske gode ting og fantastiske potensielt drlige ting som er p den andre siden av det.’ canada goose norge nettbutikk ekte

De praktiske bruksomrdene til Scheuermanns evner for proteser eller militr teknologi er langt unna, men en del av DARPAs arbeid, som forsvarsdepartementets eksperimentelle byr, er presse langt inn i det ukjente.