Gox er en sjanse til gjenopplive ved hjelp av en sponsor som

Investeringsgruppen tilbyr overta

TOKYO (Reuters) En gruppe investorer har tilbudt overta eiendelene til Mt. Gox og gjenopplive konkursbitutvekslingen ved hjelp av eksperter fra Canada, inkludert underskelsesfirmaet til en tidligere FBI-direktr, iflge en rettssaksering i Japan.

Noen av Bitcoin-entusiast Mike Caldwells mynter i denne Canada canada goose outlet Goose Outlet Shop-foto p sitt kontor i Sandy, Utah, 17. september. REUTERS / Jim Urquhart

Tilbudet, arkivert med Tokyo distriktsdomstol i forrige mned, markerer frste gang at noen har sendt inn et forslag for sponsere rehabilitering av Canada. Gox siden det skte konkurs beskyttelse fra kreditorer 28. februar.

canada goose outlet norge Gruppen, som inkluderer tidligere barneskuespiller, sltt grnder Brock Pierce og venturekapitalist William Quigley, gjorde tilbudet gjennom et spesielt forml, etablert i Kypros republikk, viser retten filing. canada goose outlet norge

Ingen av selskapets hovedpersoner, kalt Sunlot Holdings Ltd., kunne ns for kommentarer. Alpha Partners Law Offices, som representerer Sunlot i Tokyo, nektet kommentere.

Forslaget inneholdt ikke en tilbudspris, selv om konsernet sa at den kunne tro at Mt. Gox stede bedriftens reelle verdi var null.

canada goose norge nettbutikk ekte Wall Street Journal, som frst rapporterte om forslaget, sa at gruppen forskte kjpe Mt. Gox for en token betaling av en bitcoin, eller om Canada $ 400. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke oslo Mt. Gox sluttet utvekslingen og arkivert for konkurs i februar. P det tidspunktet sa hackere stjlet 750.000 bitmynter tilhrende sine kunder og 100.000 egne bitcoins etter ha utnyttet en sikkerhetsfeil i programvaren. canada goose jakke oslo

canada goose i norge Men s i mars Mt. Gox annonserte at det hadde oppdaget 200.000 bitcoins i et gammelt format online lommebok, som det hadde trodde var tomt, og kte kreditorer hper gjenopprette noen av deres tapte digitale rikdom. canada goose i norge

canada goose salg NY STYRING, NY SIKKERHET Investeringsgruppen foreslo en ny ledergruppe ledet av John Betts, som grunnla et datastyringsfirma og har hatt posisjoner i elektronisk handel hos Morgan Stanley og Goldman Sachs tidligere, iflge hans https://www.canada-goose-jakker.com LinkedIn-side. canada goose salg

canada goose norge forhandler Gruppen sa at det ville utvikle en ny handels- og sikkerhetsplattform og vurdere forholdet til bankene som en del av innsatsen for gjenopplive utvekslingen. Det foreslo ogs en rettsmedisinsk underskelse. canada goose norge forhandler

I filingen er gruppen som er oppfrt Freeh Group International Solutions, et firma etablert av tidligere FBI-direktr Louis Freeh, som har utfrt en rekke underskelser av hyprofilskandaler, blant et team av rdgivere som planlagt trykke for Mt. Gox.

canada goose billig Ingen i Freeh Group kunne umiddelbart ns for kommentarer. canada goose billig

canada goose norge Under det foresltte konsernforslaget ville kreditorer ha mulighet til motta betaling fra de 200 000 gjenvunnet bitcoins eller motta tilsvarende belp i egenkapitalen i den nye brsen, iflge sknaden. canada goose norge

Gruppen sa at det ville legge til side 50 prosent av sin transaksjonsavgift for betale tilbake brente kunder og andre kreditorer over tid.

Gruppen avslrte ikke hvilken mengde, om noen, det var villig til sette mot virksomheten til det gjenopplivede firmaet. Det ville trenge rundt $ 8 millioner for de frste 18 ukene av planen for gjenoppretting, som ville komme ut av Mt. Gox kontanter til nettlesingssystemet er i gang igjen, viser filingen.

Gruppen vil vurdere oppkjp og autentisk en frste offentlig tilbud som en del av en langsiktig strategi for Mt. Gox, sa filingen.

canada goose norge nettbutikk Det er ikke klart om retten vil gi Mt. Gox er en sjanse til gjenopplive ved hjelp av en sponsor som Sunlot Holdings. canada goose norge nettbutikk

canada goose jakke En rettighetsadministrert administrator har til 9. mai rapportere om resultatene av en underskelse av hva som frte til Mt. Gox kollapser og om det oppfyller kriteriene for rehabilitering under fordringshaveren eller skal likvideres. canada goose jakke

canada goose importr norge I filingen sa investorgruppen at det hadde vrt i forhandlinger med Mt. Gox om driften siden januar 2013 og var i forhandlinger om en aksjekjpstransaksjon da selskapet ble innlevert for konkursbeskyttelse i r canada goose importr norge.